+36 30 205 3103 mikigizi@gmail.com
Oldal kiválasztása

Impresszum

Általános információk

Az oldalt üzemeltető FALCON Kft.  lehetőség szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen az oldalon pontos, aktuális és minél teljesebb információ jelenjen meg. Felhívom figyelmét azonban, hogy jelen oldalon közzétett – illetve a hivatkozásokon keresztül elérhető – információk és adatok nem teljes körűek, a tudomány és technika fejlődésével változhatnak, ugyanakkor – minden erőfeszítésünk ellenére – tartalmazhatnak nem szándékos szakmai vagy tényszerű pontatlanságokat. Erre tekintettel a FALCON Kft. nem vállal felelősséget az adatok pontosságáért és az információs tartalom teljeskörűségéért.

Az oldalon szereplő hivatkozások csak a könnyebbséget szolgálják és egyik hivatkozás szerepeltetése sem jelenti a FALCON Kft. jóváhagyását az oldal tartalmát illetően. A FALCON Kft. nem vállal felelősséget sem a hivatkozásokon keresztül elérhető oldalak tartalmáért, sem az azokon található hivatkozásokért. A honlapon és hivatkozásokon keresztül elért adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.

Az FALCON Kft. nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más szerződéses, gondatlan vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen oldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

A jelen oldal tartalmának, az azon szereplő ábráknak, márkaneveknek akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú használata (különös tekintettel a tárolásra, másolásra, kinyomtatásra, terjesztésre) kizárólag az FALCON Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

A tárhelyszolgáltató adatai:

A cég elnevezése: WebHostIcon Kft
A cég székhelye: 2097 Pilisborosjenő, Tulipán köz 2.
Cégjegyzékszám: 01-09-949386
A cég statisztikai számjele: 23023071-6311-113-01.
A cég adószáma: 23023071-2-42
A cég nemzetközi adószáma: HU23023071
E-mail: ugyfelszolgalat@webhosticon.hu

Telefon: +36 30 598 7210
Fax: +36 1 700 2866