Kedves Gluténérzékenyek!
Korábbi időszakban elkezdtem használni a VegaFoods Kft. gluténmentes termékeit. Már elkészítettem kenyeret, gofrit, palacsintát, muffint az általuk összeállított alapanyagokból.
Most felelevenítettem a Hajdinás cipó kenyérliszt termékük elkészítését. Mivel már tapasztaltam korábbi sütések alkalmával az ízét, mely karaktere elnyerte tetszésem. Most egy kis változtatást eszközöltem. A megadott lisztkeverékhez adtam 2 evőkanál szezámmag, napraforgómag, lenmag és tökmag keveréket. Az olajos magvakat a felhasználás előtt natur serpenyőben óvatosan megpirítottam. A kenyéralappal jól kidolgoztam, pihentettem, kisütöttem. Kellemes ízvilágot adott e kis változatosság. Próbálják ki. Frissen szeletelve és pirítósnak elkészítve is fogyasztható.
Jóétvágyat!
Folytatás következik!
Legutóbbi hozzászólások